Proizvodnja i transport komore

Kapsule za hiperbaričnu oksigenoterapiju OxyHelp su izrađene po najvišim standardima dizajna i inženjeringa da bi se klijentima širom svijeta pružili vrhunski proizvodi

S ponosom proizvedeno u Evropskoj uniji

Komore OxyHelp su dizajnirane i proizvedene u Evropskoj uniji od strane specijalizovanih inženjera korištenjem visoko-kvalitetnih komponenata nabavljenih nakon pažljivog razmatranja i ispitivanja kvaliteta.

Cilj nam je da napravimo proizvod koji premašuje očekivanja naših klijenata i pomaže im da postignu i održe optimalno zdravlje korištenjem oksigenoterapije.

Pročitajte više o komori OxyLife I

Naša misija da zagovaramo tehnologiju za HBOT

Iskombinovali smo svoje znanje sa obimnim istraživanjem i dokumentacijom o teoretskim aspektima hiperbarične oksigenoterapije da bismo stvarno uveli inovacije u ovoj oblasti, kao što su digitalno kontrolisani operativni sistemi ili visoko efikasna ventilacija za bezbjednost i udobnost.
Pronašli smo najbolje dobavljače materijala i prateće tehnologije da bismo postali jedan od vodećih dizajnera i proizvođača ove izuzetne linije tehnološke opreme – jednomjesnih i višemjesnih komora za HBOT pod niskim pritiskom.

Istraživanja i dokumentacija

Digitalno kontrolisani operativni sistemi

Visokoefikasna ventilacija

Bezbjednost i udobnost

Kvalitetan inženjering

Vrhunski materijali

Međunarodni partneri

Radimo sa najkvalitetnijim međunarodnim proizvođačima opreme

Koncentrator kiseonika

Automatske pneumatske kontrole

Petlje od smolastih vlakana u madracu i jastuku

Transport i isporuka širom svijeta

Sarađujemo sa svjetskom kompanijom za logistiku koja nam pomaže u transportu naših hiperbaričnih oksigen-komora na bilo koju adresu na planeti. Naši partneri za isporuku nude najbolje cijene i rokove na tržištu, to garantujemo na osnovu naših dugogodišnjih poslovnih odnosa sa kompanijom za logistiku.

Kopneni transport za isporuku
na lokacije unutar Evropske unije

Vodeni transport za isporuku
na lokacije širom svijeta

Vazdušni transport za isporuku
na lokacije širom svijeta

Naš nemali broj zadovoljnih klijenata

Već smo isporučili i instalirali svoje komore za HBOT u preko 20 zemalja kao što su: -
Japan, SAD, Havaji, Ujedinjeni Arapski Emirati, Švajcarska, Rusija, Kolumbija, Novi Zeland, Australija, Francuska, Španija, Češka, Slovenija, Poljska, Rumunija, Bugarska itd.

Posvećeni tehničari za podešavanje i instalaciju

Sve komore OxyHelp instalira tim obučenih tehničara koji pomažu našim klijentima da podese svoje kapsule u skladu sa preciznim tehničkim specifikacijama i parametrima. Nakon instalacije slijedi obuka i teoretska obuka o upotrebi komora OxyHelp i medicinskim protokolima za hiperbaričnu oksigenoterapiju.

Klasifikacije i propisi

Komora OxyLife I je trenutno označena i prodaje se kao nemedicinsko sredstvo, sa softverskim ograničenjem pritiska na 1,5 ATA. Komore OxyHelp su izrađene za maksimalni radni pritisak od 2 ATA sa automatskim kontrolama (ploča na dodir).

Sve komore su izrađene u skladu sa PVHO (Posude pod pritiskom za ljudsku upotrebu) standardima (ispitivanje rentgen zracima, ultrazvukom i penetrantima) od strane ovlaštenih laboratorija.

Ubrzo nakon CE sertifikacije za medicinska sredstva klase IIB, biće dostupno ažuriranje softvera za pritisak od 2 ATA. Samim tim, sva sertifikovana medicinska sredstva - komore klase IIB (isti proizvod, aktuelni model) može se unaprijediti da podrži povišen pritisak.